Hatun Karpay deel 3 (Llankay Karpay)

 210,00

Deze prachtige Hatun Karpay inwijdingen transformeren iemand in een periode van 2 jaar volledig. Ze zijn heftig en uitdagend, maar zeker de moeite waard als je het lef hebt om de uitdaging met liefde aan te gaan. We zeggen altijd de “Hatun Karpay”, maar de Hatun Karpay bestaat eigenlijk uit drie inwijdingen en niet uit eentje. Deze drie inwijdingen vormen samen een slim systeem dat gebruik maakt van de werking van ons bewustzijn. Het is zo opgebouwd dat wordt voorkomen dat iemand gaat zweven en zich verliest in hogere energieën, of gaat handelen zonder eigenlijk te weten waarom.

De LLankay Karpay

De derde inwijding van de Hatun Karpay is de Llankay Karpay. Llankay staat voor actie, maar niet gewoon actie: “De juiste actie.” Dat is een actie verbonden met je hart en de juiste visie. Dit vergt van je dat je zowel met een open hart als met een visie kunt leven. Dat je dus ook echt luistert naar dat wat je wordt ingegeven en dat je hebt geleerd om hierop te vertrouwen.

Deze Hatun Karpay inwijding zorgt ervoor dat je dat wat je voelt en weet ook met de wereld kunt delen. Het is hier dat de Pampamesayoq geboren wordt. Dit is het moment waar naartoe is gewerkt. Hier is alle energie voor nodig geweest. 6 maanden na deze inwijding is er heelheid bereikt. De drie delen van de mens die eerst hun eigen weg gingen zijn dan in dienst van de kosmos. Ze werken in volledige harmonie met de kosmos.

Voor meer info lees hier verder...

In stock

Hatun Karpay deel 3 (Llankay Karpay)

 210,00