• Big stock, fast shipping ---
 • Free shipping above € 150* -----
 • BE, DE, UK, FR and LU ---
 • +31(0)6-46180087 (mo-sa: 9am - 9pm CET) ---
Euphor-E (Happy Caps) Expand

Euphor-E (Happy Caps) 4 capsules

1 Review(s)

New

The ‘happiest’ cap was also known under the name Smile-E. Because of the blissful effects you’ll simply want to grin from ear to ear!

Euphor-E gives you a happy, euphoric feeling owing to the main ingredient Kanna, an herb from South Africa with somewhat stimulating and strong relaxing properties.

Usage

Take 1 or 2 capsules on an empty stomach, about 30 minutes before the desired effect.

Ingredients

Guarana, Kanna, theobromine, synephrine, magnesium stearate, calcium dioxide, gelatin, cellulose.

8 Items

In stock

€ 9,49

tax incl.

Volume discounts

QuantityPriceYou Save%
2 € 9,02 Up to € 0,95 5%
3 € 8,73 Up to € 2,28 8%
5 € 8,54 Up to € 4,75 10%
10 € 7,59 Up to € 18,98 20%
Grade 
05/21/2017

Subtiele ervaring

Neem dit product niet omdat je een XTC (MDMA) ervaring wilt beleven. Dat ga je niet meemaken. Wat de Euphor-E wel doet is veel subtieler.

2 capsules
11:30 uur inname - 17:30 uur uitgewerkt.

Ongeveer 30 minuten na inname was het effect licht voelbaar. Ik werd gevoeliger voor licht en geluiden. Maar niet zo overdreven als met synthetische drugs. Wat wel direct opvalt is dat mijn humeur anders werd. Ik werd opgewekter en kon me lastiger concentreren. Mijn alertheid nam sterk toe.

Ongeveer een uur na inname moest ik boeren. Mijn maag had even moeite met de ingenomen stof. Maar dat gevoel verdween al snel. Wat zich aandiende was een wc bezoek zoals bekend is bij met gebruik van XTC. Het effect op de darmen was dus een lichte vorm van diaree.

Na anderhalf uur viel het me op dat ik lastiger uit mijn woorden kon komen en dat ik een stuk vrolijker was. Ik besloot de tuin in te gaan en in de zon te gaan zitten.

De uren erna kunnen worden samengevat als momenten waarin ik subtiele inzichten kreeg over mijn leven. Daar stond ik erg van te kijken. De inzichten waren niet zo snel en helder als met MDMA, maar ze waren van een betere kwaliteit. Het leek verder alsof ik me erg verbonden voelde met de natuur. Het was stil in mij en dat was al lang niet gebeurd.

Ongeveer 6 uur na inname merkte ik dat de capsules begonnen uit te werken. Zonder een comedown feeling.

Samengevat ben ik best tevreden over de capsules. Maar, dat komt vooral omdat ik op zoek was naar een vervanger van XTC waardoor ik geen comedown had, wel inzichten zou krijgen en even uit de stress van alledag kon ontsnappen. Mocht je op zoek zijn naar hardgaan en goed van de kaart zijn, dan is dit niks voor jou. Ben je echter iemand die van subtiliteit houdt, dan zou je hier best eens een hoop plezier aan kunnen gaan beleven.

2be-Aware testteam

  Write your review! !

  Write a review

  African dream root

  African dream root

  African dream root (Silene capensis) is indigenous to the green river valleys of the eastern Cape province of South Africa, this obscure flowering species is regarded by Xhosa diviners as a sacred plant with the ability to induce remarkably vivid and prophetic dreams.

  Usage:

  First grind some of the root. A heaped tablespoon is mixed with half a liter of water, and the water blended until froth is formed. Keep sucking the froth off the container until you feel “bloated” with froth, and then go to bed. Ingest it on an empty stomach.