• Big stock, fast shipping ---
  • Free shipping above € 150* -----
  • BE, DE, UK, FR and LU ---
  • +31(0)6-46180087 (mo-sa: 9am - 9pm CET) ---
Reduced price! Onderweg naar meesterschap - Henk Janssen Expand

Onderweg naar meesterschap - Henk Janssen

New

Henk Janssen is een modern medium en wars van conventies. Hij toont dat aan in zijn werk, hoe hij zaken benadert en in zijn partnerschap met Judith Michels, die overigens ook medium is. In zijn werk en hun samenwerking is hij uiteindelijk tot de conclusie gekomen: het lijkt nergens op.

More details

6 Items

Op voorraad

€ 9,99

tax incl.

€ 22,49 tax incl.

-€ 12,50

Had je mij in het verleden gevraagd of ik ooit een boek zou schrijven, dan zou ik stellig hebben geantwoord: O nee, daartoe voel ik me absoluut niet in staat. Grammatica en spelling in het bijzonder maken me onhandig, herinneren me aan school en mijn matige prestaties. Praten daarentegen kan ik als de beste. Die mondelinge communicatie heeft me door het leven gesleept, want zo soepel ging dat laatste me niet af.

Met een krachteloos maar opgepompt zelfbeeld laveerde ik door het bedrijfsleven en kwamen er eigenlijk heel mooie dingen van de grond. Zo leek Henk Janssen nog heel wat. Althans, dat dacht ik. Tot het moment dat het rollenspel mij volkomen had uitgeput, ik finaal onderuit ging en alle uiterlijke houvast zag wegvloeien uit mijn wereld.

Achteraf gezien is de burn-out rond mijn vijftigste mijn redding geweest. De transformatie die volgde, zorgde ervoor dat ik veel oude overtuigingen, conditioneringen, familiepatronen en stukken uit vorige levens heb laten varen. Allemaal zaken, weet ik nu, die niets te maken hebben met wie ik wezenlijk ben.

Rond 2004 had ik geen last meer van depressies en slikte ik ook geen medicijnen meer. Wel was het een tijd vol verwarring. Alle structuur was verdwenen. Er restte mij een vacuüm, zonder vaste waarden en zekerheden. In de drang nuttig te zijn en een goede vader voor mijn gezin passeerden alle mogelijke beroepen en werkvormen de revue.
Na veel omzwervingen en evenzoveel goed bedoelde adviezen van de mensen om mij heen groeide er in mij een verlangen. Totdat ik ineens wist: ik wil mijn zielenplan volgen. Dat besef was de ommekeer. Mijn leven ontvouwde zich vervolgens via verrassende ontmoetingen en ervaringen.

Vaak waren het vrouwen met wie ik iets uit te werken had. Onder het mom van relaties, of wat erop lijkt, zijn oude structuren verdwenen en is mijn leven verrijkt.
Uiteindelijk ben ik bij Judith geland, mijn huidige levenspartner en collega. Zonder de details nu al te kennen, weet ik dat wij nog veel gaan meemaken. Wat wij doen, zowel op relationeel gebied als in ons werk, lijkt nergens op. Het is geen methode en het is geen recept. Wel is het leven vanuit het hart en mezelf laten leiden door het hogere zelf. Vertrouwen op gidsen die er altijd zijn.

Onderweg naar meesterschap

Dit boek kan mensen helpen die op zoek zijn naar zichzelf. Het kan een voorbeeld zijn voor hen die denken het alleen te moeten doen.
Tot slot: geloof niets van wat ik schrijf. Het is slechts mijn perceptie. Ontdek je eigen waarheid en vertrouw daarbij meer op je gevoel dan op je verstand.

Henk Janssen, auteur van onderweg naar meesterschap

Write a review

Pusanga Cologne 221ml Aqua de Pusanga

Pusanga Cologne 221ml Aqua de Pusanga.

This cologne is known for its dry, refreshing, sensual and motivating smell.

Pusanga Cologne 221 ml Aqua de Pusanga is the smell of passion and desire. It is a combination of leaves, flowers, stems and roots from the depths of the Amazon. Pusanga Cologne 221 ml Aqua de Pusanga is used in Peru for erotic love rituals and promoted the seduction of the opposite sex. Outside Peru it is known as an aphrodisiac.

This is a cologne from the C'est si Bon series by Lanman and Kemp.
The creators of the original Florida Water.

Volume discounts applies to all colognes added to your cart. Suppose you buy 12 bottles of Florida Water and 12 bottles of Pusanga Cologne, then you still have a total of 24 bottles. And you are entitled to a 20% discount on all bottles of cologne you order from us.