• Big stock, fast shipping ---
  • Free shipping above € 150* -----
  • BE, DE, UK, FR and LU ---
  • +31(0)6-46180087 (mo-sa: 9am - 9pm CET) ---
Ayurvedische wierook Florisens - Vrede Expand

Ayurvedische wierook Florisens - Vrede

New

Deze wierook is vooral verbonden met het zevende chakra. Het is een ontspannend mengsel dat gebruikt wordt voor de meditatie en de yoga. Het zorgt voor een pure bewustwording. Bijzonder geschikt in geval van stress, slapeloosheid, irritatie, angst en agressiviteit.

Samenstelling: Sandelhout, zoet gras vetiver en cederhout uit de Himalaya.

More details

This product is no longer in stock

€ 4,99

tax incl.

Ayurveda is de traditionele en natuurlijke geneeskunde uit India die al meer dan 5000 jaar wordt beoefend. Ayurveda betekent letterlijk leer van het leven en de kennis wordt overgebracht van leraar tot leerling in alle lagen van de bevolking. Ook in de Westerse wereld begint Ayurveda staat meer terrein te winnen. Steeds meer mensen gaan op zoek naar een levenswijze die past bij hun natuurlijke oorsprong.

Er is veel zorg besteed aan het samenstellen van deze ayurvedische wierook en om de juiste gebalanceerde dosering van de ingrediënten te behalen. De gebruikte planten hebben een positief effect op de 7 vitale centra (de chakras) en ondersteunen in het balanceren van de doshas (Vata, Pita, Kapha). De brandtijd van een stokje is circa 25 minuten.

Deze Ayurvedische wierook is 100% natuurlijk en er wordt gezegd dat ze een medicinale werking heeft. De wierook is gemaakt volgens de Dry Massala Bhattis methode.De wierook is bedoeld als ondersteuning en niet ter vervanging van de adviezen van een (huis)arts. Wij raden aan om bij (ernstige) ziekte altijd een huisarts te raadplegen.

De Ayurvedische wierook wordt gefabriceerd door de gemeenschap Soliga, die woonachtig is in de inheemse bossen van Karnataka. De humanitaire organisatie Vivekananda Girijana Kalyana Kendra (VGKK) voorziet deze gemeenschap in de primaire levensbehoefte. Een deel van de opbrengsten van deze wierook wordt gedoneerd aan het VGKK.

Write a review

Ayurvedische wierook Florisens - Puurheid

Deze wierook is vooral verbonden met het keelchakra. Het is een zuiverend mengsel dat voor een heldere communicatie zorgt. Het is verbonden met het element ether.

Samenstelling: Michelia Bloem champaka en Ocimum plant sanctum.