• Big stock, fast shipping ---
  • Free shipping above € 150* -----
  • BE, DE, UK, FR and LU ---
  • +31(0)6-46180087 (mo-sa: 9am - 9pm CET) ---
Smudge Fan Maria Sakapana Expand

Smudge Fan Maria Sakapana

2be-Aware

New

Een prachtige waaier die wordt gebruikt om te smudgen. Gemaakt van zwarenveren gevonden in Nederland. Deze zogenaamde smudge fans worden gebruikt om het energetisch lichaam te reinigen tijdens inwijdingen en healingssessies.

Elke smudgefan heeft een thema en is gemaakt met een speciaal doel in gedachten. Deze smudgefan is verbonden met de energie van Maria Sakapana. De fazantveer geeft er een extra dimensie aan.

Desgewenst kunt u een eigen kleurstelling bij ons bestellen.

More details

Delivery time: 3-4 days

€ 15,95

tax incl.

Volume discounts

QuantityPriceYou Save%
2 € 15,15 Up to € 1,60 5%
6 € 14,36 Up to € 9,57 10%
13 € 12,76 Up to € 41,47 20%

Deze smudgefans zijn door ons met de hand gemaakt. Ze zijn zowel mooi als functioneel en zijn ontstaan omdat we telkens teleurgesteld werden door de slechte kwaliteit die de smudgefans van andere leveranciers bleken te hebben. Deze smudgefans kunnen tegen een stootje en zijn gewoon goed afgewerkt. Ze zijn verkrijgbaar in diverse motieven en kleuren.

De veren die wij gebruiken zijn leedvrij. Dat betekent dat ze afkomstig zijn van zwanen die in de rui zijn. De veren worden vervolgens verzameld en gerangschikt. Het kan dus voorkomen dat er een verkleuring in de veren zit. Dit komt de authenticiteit van het product alleen maar ten goede.

Wij hopen dat u net als ons veel plezier zult beleven aan deze mooie producten.

Write a review

Rue Cologne (Colonia de Ruda) 250ml

Rue Cologne from the producers of Florida Water.

This is a lovely cologne based on Rue. This cologne has a pleasant fragrance, which has a fresh and sparkling effect .

It helps healing spiritual wounds and releasing inner stress.

This cologne is used in Peru to ward of negative energies, such as envy and hostility. It is used in order to obtain inner stability and less mental stress, and also used to gain financial success.

It can be used on the body, but can also be used very well during shamanic and esoteric rituals.

In a handy bottle with sprayer.

We give large discounts on multiple bottles. These discounts are valid for all combinations in the category colognes. This means that all bottles add up to a total and this total gives a percentage discount up to 30% for more than 24 bottles.